De basis voor een succesvolle verkoop is zekerheid en vertrouwen,

dat is precies wat Amstelredam u biedt…

Acquisitie

Onze acquisitie bestaat uit het onderhouden van relaties en het actief benaderen van vastgoedeigenaren met als doel het uitbreiden van ons portfolio.

Herontwikkelen

Bij herontwikkeling kiezen we ervoor om te verbouwen op een kwalitatief hoogstaand niveau en karakteristieke elementen van de objecten te behouden.

Investeren & Beleggen

Wij investeren en beleggen in panden met als
uitgangspunt een win-winsituatie te creëren voor
alle betrokken partijen.

AcquisitieOnze vastgoedexperts staan permanent in contact met de markt en oriënteren zich voortdurend op de kansen en mogelijkheden die er zijn. Enerzijds werken we proactief en benaderen we vastgoedeigenaren direct en persoonlijk. Anderzijds weten potentiële verkopers ons te vinden, omdat we al geruime tijd actief zijn in deze markt en door de jaren heen een goede reputatie hebben opgebouwd.

We werken op basis van verschillende mogelijkheden en opties, zoals bijvoorbeeld het kopen van een object en het door verkoper laten terug huren (sale-leaseback). Wij herplaatsen ook zittende huurders of trekken juist nieuwe huurders aan vanuit ons eigen netwerk om zo de kwaliteit en waarde van een pand te verbeteren.

Waar wellicht andere kopers in een bepaald stadium afhaken, worden wij juist uitgedaagd om toch mogelijkheden voor u en onszelf te vinden. Een greep uit de mogelijkheden die wij bieden staat beschreven op pagina scenario’s.

VOORDELEN

Zaken doen met Amstelredam biedt verkopende partijen een aantal grote voordelen. Wij zijn betrouwbaar en komen onze afspraken na. Er is geen makelaar bij de transacties betrokken, dus makelaarskosten worden bespaard en er zijn geen notariskosten. Omdat we kunnen investeren vanuit eigen middelen is er bovendien geen sprake van financieringsvoorbehoud, daarnaast bieden wij vaak prijzen die boven de marktwaarde liggen.

Grondige renovatie of funderingsherstel is de specialiteit van Amstelredam. We investeren graag in kwaliteitsverbetering van panden die we aankopen. Daarbij werken we louter samen met gekwalificeerde aannemers, installateurs en elektriciens. Allen zijn gerenommeerde bedrijven waar wij al geruime tijd mee samenwerken.


Wij kopen de volgende objecten