De basis voor een succesvolle verkoop is zekerheid en vertrouwen,

dat is precies wat Amstelredam u biedt…

Acquisitie

Onze acquisitie bestaat uit het onderhouden van relaties en het actief benaderen van vastgoedeigenaren met als doel het uitbreiden van ons portfolio.

Herontwikkelen

Bij herontwikkeling kiezen we ervoor om te verbouwen op een kwalitatief hoogstaand niveau en karakteristieke elementen van de objecten te behouden.

Investeren & Beleggen

Wij investeren en beleggen in panden met als
uitgangspunt een win-winsituatie te creëren voor
alle betrokken partijen.

Over Ons

Ontstaan


De vastgoedmarkt in Amsterdam en de Randstad is enorm in beweging. Dat biedt volop kansen voor eigenaren die hun onroerend willen verkopen op het hoogte punt van de markt. Succesvol verkopen is vaak het verlengstuk van de juiste keuzes maken in het begin van het verkooptraject. Daarom: als verkoop een optie is en succes is gewenst, dan is Amstelredam een meer dan serieuze partij om zaken mee te doen.

Amstelredam is een gerenommeerde particuliere investeringsmaatschappij die commercieel en particulier vastgoed verwerft voor eigen portefeuille. Wij investeren in Amsterdam en de Randstand maar ook investeren wij in kleinere plaatsen zoals Haarlem en Leiden. Wij zijn een financieel solide (familie)bedrijf dat, dankzij haar team van gedreven en zeer ervaren vastgoedexperts en bouwkundigen, in elke situatie snel, professioneel en deskundig kan opereren en handelen. We zijn geen snelle prijsvechters, maar een onafhankelijke, discrete en betrouwbare organisatie die huizen, appartementsgebouwen, winkels, horeca- en bedrijfspanden koopt als belegging met een lange termijnvisie.

Ons Doel

Ons doel is het op een betrouwbare en persoonlijke wijze voor eigen rekening en risico investeren in onroerend goed en het uitbreiden van onze portefeuille op basis van een langetermijnvisie met als uitgangspunt een lange termijn relatie met o.a. verkopers en huurders, daarnaast is ons doel om meerwaarde aan de panden te creëren.