De basis voor een succesvolle verkoop is zekerheid en vertrouwen,

dat is precies wat Amstelredam u biedt…

Acquisitie

Onze acquisitie bestaat uit het onderhouden van relaties en het actief benaderen van vastgoedeigenaren met als doel het uitbreiden van ons portfolio.

Herontwikkelen

Bij herontwikkeling kiezen we ervoor om te verbouwen op een kwalitatief hoogstaand niveau en karakteristieke elementen van de objecten te behouden.

Investeren & Beleggen

Wij investeren en beleggen in panden met als
uitgangspunt een win-winsituatie te creëren voor
alle betrokken partijen.

WerkwijzeElk vastgoedobject heeft een andere achtergrond. Daarom krijgt elk object een eigen, specifieke benadering. Soms is de verkoop van vastgoed lastig doordat een pand (sociaal) is verhuurd. Ook kan er sprake zijn van achterstallig onderhoud. Voor ons tellen dergelijke belemmeringen niet, omdat we denken in mogelijkheden, oplossingsgericht te werk gaan en op elke situatie kunnen anticiperen en vaak boven de marktwaarde aankopen.


Hieronder schetsen wij een aantal denkbare scenario’s waarin wij voor u de ideale koper kunnen zijn om zaken mee te doen.


Van kennismaken naar zakendoen

Of we nu worden benaderd of zelf iemand benaderen, in beide gevallen maken wij eerst kennis en stellen we ons bedrijf voor. Dat doen we door middel van een persoonlijk gesprek. Als het contact is gelegd en er is sprake van wederzijdse belangstelling en interesse, dan wisselen we informatie uit over het betreffende pand.Een persoonlijke touch

Na het inventariseren van de situatie, waarbij de belangen van alle betrokkenen secuur worden meegewogen, zetten wij de mogelijkheden zorgvuldig op een rijtje en bespreken die met de potentiële verkoper. Voor dit soort trajecten nemen wij uitvoerig de tijd indien een verkoper dit wenst.

Tijdens zo’n persoonlijk gesprek met de kandidaat verkoper passeren alle mogelijke scenario’s de revue. De verkopende partij kan dan aangeven onder welke condities en wat voor prijs hij of zij het pand wilt verkopen. Indien u alleen een bieding verwacht op basis van een aantal kerngegevens zonder al te veel poespas dan staan we hier ook voor open. Nadat de onderhandelingen hebben plaats gevonden er overstemming is bereikt, wordt er een koopcontract door de notaris opgemaakt en zullen zij het traject verder voor beide partijen begeleiden.

We helpen en begeleiden onze verkopers ook bij het zoeken naar goede herinvesteringsmogelijkheden. We hebben diverse specialisten aan boord met veel ervaring die dit kunnen begeleiden. We combineren onze kennis graag met creatief meedenken en indien nodig schakelen wij andere specialisten in om u verder op weg te helpen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.