De basis voor een succesvolle verkoop is zekerheid en vertrouwen,

dat is precies wat Amstelredam u biedt…

Acquisitie

Onze acquisitie bestaat uit het onderhouden van relaties en het actief benaderen van vastgoedeigenaren met als doel het uitbreiden van ons portfolio.

Herontwikkelen

Bij herontwikkeling kiezen we ervoor om te verbouwen op een kwalitatief hoogstaand niveau en karakteristieke elementen van de objecten te behouden.

Investeren & Beleggen

Wij investeren en beleggen in panden met als
uitgangspunt een win-winsituatie te creëren voor
alle betrokken partijen.

MogelijkhedenOmdat we flexibel willen opereren, bieden we meerdere mogelijkheden aan waarbinnen u uw vastgoed aan ons kunt verkopen. Het doel van elk traject is om samen met de verkoper tot een voor alle partijen mooi eindresultaat te komen. Uitgaande van onze ervaringen hebben we aantal scenario’s op een rijtje gezet


Hieronder schetsen wij een aantal denkbare scenario’s waarin wij voor u de ideale koper kunnen zijn om zaken mee te doen.


Sale & Leaseback

U wilt uw vastgoed graag verkopen, maar wel in dit pand blijven wonen of werken? Wij bieden een zogeheten ‘sale & leaseback-constructie’. Wij kopen uw huis, winkelruimte of kantoorpand en u huurt het vervolgens terug onder vooraf afgesproken condities en voorwaarden

Op korte termijn verkopen

U wilt snel en voor een marktconforme prijs uw pand verkopen en u heeft geen tijd om te wachten op een mogelijke financiering van de bank van een potentiële koper of op een uitgebreid onderzoek? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat snel te schakelen en af te nemen.

Verkoop van vastgoed verkregen uit een erfenis

U verkrijgt vastgoed uit een erfenis. Over het verkregen vastgoed moet u belasting betalen, maar dat lukt niet uit eigen liquide middelen. U moet ervoor kiezen het betreffende pand of een deel daarvan te verkopen. Wij denken graag mee over hoe we voor u een optimale opbrengst kunnen realiseren en zijn flexibel voor wat betreft de voorwaarden.

Verkopen buiten het zicht van de markt of een makelaar

Uw pand verkopen zonder dat ‘jan en alleman’ het weet. Wij kunnen ons zo’n situatie goed voorstellen. Hoe mooi is het dan om discreet aan een betrouwbare partij als Amstelredam te verkopen. Wij zijn in staat binnen 24 uur na bezichtiging en/of het ontvangen van de relevante gegevens een bieding te doen zonder financieringsvoorbehoud of andere voorbehouden en kunnen daarnaast snel passeren bij de notaris.

Nu uw huis verkopen, maar pas volgend jaar leveren

U verkoopt uw huis, maar heeft tijd nodig om een volgend onderkomen te vinden. Wij geven u die tijd graag en bieden afdoende garanties. De koopakte wordt ondertekend maar de levering bij de notaris volgt pas later op een nader met elkaar afgesproken datum. Voordeel: u weet de opbrengst en kan met die kennis rustig op zoek kan naar een andere woning. Daarnaast betalen wij een borg van 10 procent van de koopsom die u eventueel kan gebruiken voor de aankoop van uw nieuwe huis.

Wij kopen het vastgoed, u de exploitatie

Zowel de exploitatie als het vastgoed staat te koop of wordt aan u te koop aangeboden. Bijvoorbeeld door een voorkeursrecht van koop of door andere omstandigheden. Wanneer u de keuze maakt om het vastgoed niet zelf te kopen, dan kunt u ons benaderen om zo samen de mogelijkheden te bekijken zodat het voor beide partijen aantrekkelijk is; bijvoorbeeld wij kopen het pand en u krijgt een huurkorting.


Staat het gewenste scenario hier niet tussen?

Ontbreekt het door u gewenste scenario in dit overzicht? Geen probleem, want dit overzicht beperkt ons niet. Integendeel, want elke situatie is weer anders waardoor er soms ook maatwerk nodig kan zijn. Daarom staan we open voor alternatieven en is in principe alles bespreekbaar. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We maken graag kennis om met u vrijblijvend in gesprek te gaan en denken graag creatief met u mee.